...u Hotel Central, smješten u srcu Osijeka, na središnjem gradskom trgu, u neposrednoj blizini Župne crkve Sv. Petra i Pavla.

Pogledajte fotogaleriju

Dobro došli
u Hotel Central, smješten u srcu Osijeka, na središnjem gradskom trgu, u neposrednoj blizini Župne crkve Sv. Petra i Pavla.

Najstariji osječki hotel, svečano je otvoren 30. studenog davne 1889. godine kada je nosio ime "Zum goldenem Kreutz" (kod Zlatnoga križa). Hotel Central simbol je tradicije ovog lijepog grada, i danas, 120 godina nakon što je otvorio svoja vrata, zauzima posebno mjesto u kulturnom i poslovnom životu grada.

Savršena lokacija, ljubazno osoblje, ugodan smještaj samo je dio onoga što Vam ovaj hotel može ponuditi. Posjetiti Osijek poslovno ili turistički svakako će biti jedno nezaboravno putovanje. Kulturno blago ovoga kraja, šarm slavonske ravnice, flora i fauna, gastronomska ponuda, toplina i gostoljubivost ovdašnjih ljudi neće Vas ostaviti ravnodušnim.

Osoblje hotela Central ljubazno i toplo Vas poziva da budete gosti našeg hotela i našeg lijepog grada, a mi ćemo dati sve od sebe da Vam budemo najbolji domaćini i da se u svakom trenutku osjećate ugodno.

Vaš Hotel Central!

info@hotel-central-os.hr

 

ZNATE LI?
Da postoji gotovo stotinu hotela u svijetu koji nose ime Hotel Central. Ono što ih nasumce povezuje osim imena, izvrsna je lokacija jer gotovo svi se nalaze u centru grada i većina ih je sagrađena krajem 19. i početkom 20. stoljeća.

Hotel Central naći ćete u Zagrebu, Bjelovaru, Pragu, Londonu, Zurichu, Genevi, Parizu, Ateni, Barceloni, Pečuhu, Hamburgu, Roterdamu, Plzenu, Sao Paolu, Buesnos Airesu, KOlnu, Rimu, Sofiji, Talinu, Brugesu, Bucharestu, Dublinu...

Pronađite nas na karti